• JOMA
  • MALIZIA
  • ВИА 2000 ООД
  • efbet.com
  • INTESA
  • CASA BOYANA

Da pichistimПрезидентът на Локомотив София 1929 г-н Иван Василев благодари на всички участници, които се включиха в инициативата „Да почистим там, където растем“. Кампанията се проведе за първа година, като идеята на ръководството на клуба е тя да се превърне в ежегодна практика.
„С малко усилия и повече желания за по-добра среда за нашите деца успяхме да покажем, че можем да направим Надежда едно по-приятно и зелено място. Благодаря на всички възпитаници на школата, техните родители и треньори, които отделиха от времето си и дойдоха да почистим заедно. Това наистина е страхотен пример и възможност да възпитаме децата си като отговорни граждани. Благодаря и за подкрепата, и съдействието на Столична община, район „Надежда“, както и на нашите партньори от Екобулпак АД, които подпомогнаха инициативата с консумативи за почистване“, сподели президентът на Локомотив София 1929.
Изпълнителният директор на клуба г-н Бойчо Величков и г-н Валентин Николов – член на съвета на директорите изказаха благодарност за участието към министъра на икономиката г-н Божидар Лукарски, заместник-кмета на СО район „Надежда“ г-жа Мая Благоева, звездата на Локомотив Георги Пеев, които застанаха зад инициативата.
Президентът на Локомотив София 1929 г-н Иван Василев пожела успешно стартиране на новия сезон на децата и юношите на клуба. Василев прикани всички фенове да продължават да подкрепят Локомотив и каузите, зад които застава тима.

 

Pin It