• JOMA
  • MALIZIA
  • ВИА 2000 ООД
  • INTESA
  • CASA BOYANA
  • CLUB33

loko kariana 1 2

В днешната контролна среща Младен Дочич даде шанс за изява основно на футболистите записали по-малко игрови минути в двубоя с Витоша (Бистица). В средата на първото полувреме Локомотив пропусна две отлични възможности, като при едната Александров преодоля и вратаря на гостите, но слабия му удар бе спасен от защитник. В следващите минути Кацарев се поколеба дали да излезе за една центрирана топка, тя попадна у Георги Иванов и той реализира за 0:1. Втория гол за гостите падна в 68-та минута като след поредица от грешки в защитата на Локомотив, падналия вече на земята Кацарев не успя да улови топката и през ръцете му тя влезе в мрежата. Последва почти пълна смяна на състава на Локомотив и още в следващата минута Илия Димитров върна един гол. Червено-черните упражниха сериозен натиск до края, но не отбелязаха втори гол и допуснаха първа загуба в контролните срещи. В 70-та минута неофициален дебют за Локомотив направи защитникът Даниел Златков. Александър Бранеков вероятно ще пропусне втория дял от сезона заради контузия на коляното.

Последната контрола преди началото на пролетния полусезон е предвидена за следващата събота. На 17 февруари от 14 часа Локомотив ще играе срещу Ботев Ихтиман. В зависимост от атмосферните условия ще се прецени дали мачът да се състои на терена на самия стадион или на някой от помощните терени.

ЛОКОМОТИВ: Кристиан Кацарев, Красимир Милошев, Емил Виячки, Станислав Белчев, Галин Ташев, Владимир Семерджиев, Исмаел Тайдер, Илиян Стефанов, Александър Александров, Марио Йорданов, Алекс Боримиров /Резерви: Андрея Ефремов, Стоян Предев, Александър Горанов, Христос Контохристос, Том, Николай Цветков, Мартин Станкев, Здравко Димитров, Илия Димитров, Даниел Златков/. Старши треньор – Младен Додич

 

Pin It