• JOMA
  • MALIZIA
  • ВИА 2000 ООД
  • efbet.com
  • INTESA
  • CASA BOYANA

fc lokomotiv 90 godini 2019 02

 Продължаваме да инвестираме в инфраструктурата на стадион Локомотив. Конструкцията за мултимедийното информационно табло вече дава предствава за обема и размерите му. Тя се намира в пространството между секторите “А” и “В” и на нея предстои да бъде поставено таблото.

 

Ентусиастите от сайта skyscrapercity.com заснеха стадион Локомотив от въздуха с помощта на дрон. Вижте видеото по-долу на него се виждат обновените естествени терени с нови поливни системи и огради, новата помпена станция, новите съблекални. Вижда се и работата, която се извършва по новия изкуствен терен и продължаващото изкърпване на асфалта. Не се виждат обновените фасади, входове, съблекални и обновената малка трибуна на помощния терен.

вип вход зона

Домът на Локомотив продължава да се променя, значителните по размер инвестиции вече изграждат нова визия на отделни части.
Днес действаме в зоната на вип входа, новите съблекални и изкуствения терен - за да бъде красиво, удобно и чисто! 

Витоша (Бистрица) 2 - Локомотив


Продължаваме да инвестираме за Локомотив. Благодарение на активното съдействие на Актавис и фасадата на спортната зала на сектор А ще придобие нов вид. Домът на Локомотив продължава да се променя, към добро. Работим в зоната на тревния помощен терен, вип входа, новите съблекални и изкуствения терен - ще бъде красиво, удобно и чисто!
Днес от 17:00 часа Локомотив ще се изправи срещу втория отбор на Витоша (Бистрица) във финален бараж за класиране на областните баражи, които ще определят новите членове на Югозападната В група. Двубоят ще излъчи и шампиона на Софийската регионална група.

Елате, вижте развитието и подкрепете Локомотив по пътя, който заедно ще извървим!!!
фасади и вип вход зона

изкуствен терен осветление

Висше държавно присъствие в лицето на премиера Бойко Борисов, областния управител Веселин Пенев и други политици присъстваха на откриването новия изкуствен терен край стадион „Локомотив“ в Надежда.<br